Op zoek naar een leuke bijbaan?

Voor onze praktijk zijn we op zoek naar flexibele medewerkers die het leuk vinden om licht administratief werk te verrichten. Dit betreft onder andere het inboeken van inkoopfacturen, het verwerken van bankmutaties en archiveerwerkzaamheden. De dagen en uren zijn in onderling overleg vast te stellen. Dit werk is ideaal om naast je studie te doen!

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en precies en wil graag leren hoe de praktijk van een fiscaal en juridisch advieskantoor werkt.

Soort dienstverband: Deeltijd
_________________________________________________________________________
Fiscale stage

Werken bij een klein, maar ambitieus fiscaal en juridisch advieskantoor? Dan ben je bij KLIP aan het juiste adres! Er is bij ons volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en bovendien is er iedere dag wel iets nieuws te leren.

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiair(e)s

Waarom bij ons stage lopen?
Bij KLIP fiscaal en juridisch advies hebben we een voorkeur voor klanten die, net als wij, anders durven te denken en anders durven te doen. Partners die een focus hebben en houden op het leveren van kwaliteit, laagdrempelig zijn en grote waarde hechten aan persoonlijk contact en een langdurige, duurzame samenwerking.

Wij ondernemen vooral met gevoel en passie, daarom brengen we graag cijfers én gevoel bij elkaar zonder onze identiteit te verliezen. KLIP heeft de allure, effectiviteit en professionaliteit van een groot kantoor, met de onvoorwaardelijke liefde en energie van een zolderkamer-ondernemer. Wij hanteren een unieke ‘know your cliënt’-aanpak waarbij wij de mens achter de ondernemer ontdekken, met ze meedenken en de extra stimulans leveren om verder te kunnen groeien.

Wat bieden wij je:
– Wij bieden een afwisselende stage waarin je je kunt verdiepen in diverse belastingen. Ontzettend leerzaam om ook zo te ontdekken waar jouw expertise en interesse ligt;
– Begeleiding door een ervaren fiscaal jurist (de eigenaar);
– Direct contact met onze klanten;
– Een mooie uitdaging om te leren hoe het is om klanten te adviseren;
– Flexibiliteit, je kunt snel beginnen;
– Een superleuk, gezellig en ambitieus team;
– Een stageplek in één van de mooiste kantoren van Almere, centraal gelegen en goed te bereiken met het OV (bus en trein). Wist je dat je vanaf Amsterdam Centraal met de trein binnen 25 minuten bij ons op kantoor bent?

Wat doen wij?
Vanuit onze vestigingen aan de Korte Leidsedwarsstraat te Amsterdam en het World Trade Center te Almere ondersteunen wij MKB ondernemingen, particulieren en creatieve entrepreneurs met o.a het opzetten van bedrijfsstructuren, omzetting naar BV’s, vriendelijke overnames, herstructurering, reorganisaties, opstellen van jaarrekeningen, aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en overig fiscaal en juridisch advies.

Wat zoekt KLIP?
Je bent een enthousiaste stagiaire met een praktische mindset. Je kunt zelfstandig werken in een klein team, zaken duidelijk uiteen zetten en onderkent het belang van nauwkeurigheid en relevantie. Je kunt goed analyseren, bent communicatief sterk, professioneel en collegiaal. Je staat stevig in de schoenen, bezit doorzettingsvermogen en een oplossingsgerichte werkmentaliteit. Uiteraard ben je zelfkritisch en sensitief voor de verhoudingen binnen een organisatie.

Wat ga je doen bij KLIP?
Je ondersteunt je collega’s in voorbereidende werkzaamheden bij het opstellen van jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast lever je, met de juiste begeleiding, juridisch en fiscaal advies aan particulieren en ondernemingen.

Wil je als stagiaire aan de slag bij KLIP?
Stuur snel je CV met foto en motivatie naar werkenbij@klipadvies.nl en vertel ons waarom je denkt goed bij ons te passen.